Hírek

Érettségi bizonyítványt szeretnél?

Érettségi bizonyítványt szeretnél?
Érettségi nélkül manapság igen nehéz boldogulni az életben. Szerezd meg nálunk a szükséges bizonyítványt, hogy elérd céljaidat!

Van szakmunkás bizonyítványod és van kedved, energiád tanulni? A munkaköröd betöltéséhez érettségi bizonyítványra van szükséged? Félbehagytad a szakközépiskolát? Főiskolán, vagy egyetemen szeretnél tanulni? Jelentkezz a Harruckern János Középiskola érettségi felkészítő esti vagy nappali tagozatára!

Érettségi nélkül manapság igen nehéz boldogulni az életben. Szerezd meg nálunk a szükséges bizonyítványt, hogy elérd céljaidat! Esti tagozatos középiskolánkban munka mellett is tanulhatsz. Tandíjat nem kell fizetni!

Az esti képzésnél jelentkezési korhatár nincs, a nappali képzésnél 18-21. év. Érdeklődni szerdánként lehet személyesen délig az 5700 Gyula, Szent István út 38. cím alatt vagy a 06-66/561-420-as telefonszám 30-as melléken. Nappali tagozaton a tanévkezdés 2014. szeptember 1., esti tagozaton 2014. szeptember 8. A jelentkezés alkalmával, kérjük, hozd magaddal személyes okmányaidat, valamint a végzettséget igazoló bizonyítványt.

Várjuk jelentkezésedet!